Aura

Aura

Een Aurahealing is kortweg een schoonmaak van het energiesysteem dat iedereen om zich heen heeft: de aura en chakra’s. Als je energie lekker doorstroomt ben je in de meeste gevallen gezond, maar daar waar blokkades optreden (bijvoorbeeld door onverwerkte emoties of oude overtuigingen) kunnen klachten optreden. Een healing brengt je beter in contact met je vitaliteit en levenskracht. Verder kom je er meer door in balans, ook wat betreft kracht en kwetsbaarheid. Spiritualiteit wordt op deze manier heel praktisch op aarde neergezet.

De beleving is uiteraard voor ieder mens verschillend. Algemeen voorkomende ervaringen zijn: een plaatselijk gevoel van warmte, soms koude, een gevoel dat de energie door het lichaam stroomt (tintelingen), een gevoel van diepe ontspanning en geborgenheid. Soms komen er gedurende of na een behandeling enige emoties los.
Een healing helpt je om meer bij jezelf te komen en te durven zijn wie je bent in plaats van wat je omgeving van je verwacht. Door een healing wordt ook het zelfgenezend vermogen bij allerlei lichamelijke klachten vergroot. Andere effecten kunnen bijvoorbeeld zijn dat je meer gaat voelen, dat de relaties met anderen worden verhelderd en dat je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling raakt.