Reiki

Reiki

Reiki is een methode om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te verbeteren. Deze energie is dezelfde energie waardoor jij en alles wat leeft blijft leven. Reiki helpt lichaam en geest zichzelf te genezen!

Reiki is een eeuwenoude behandelmethode die meer en meer toegepast wordt. Letterlijk betekent het Japanse woord Reiki Universele Energie. Deze uiterst voedende energie is aanwezig in al wat leeft. Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven. Reiki vergroot uw zelfherstellend vermogen en ondersteunt u op krachtige en natuurlijke wijze. Reiki heft een eventueel verstoord evenwicht tussen lichaam, ziel en geest op.

Reiki is de naam van de geneeswijze én de naam van de energie die doorgegeven wordt. Reiki komt uit Japan en werkt door middel van handoplegging. Een vaak direct gevoeld effect bij een Reikibehandeling is ongekend diepe ontspanning. Een Reikibehandeling is heel plezierig. Reiki werkt helend op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een Reikibehandeling geeft verlichting bij alle lichamelijke en/of mentale ziektes en ongemak.