Sabaaydi massage

Sabaaydi massage

De betekenis van Sabaaydi is: “ik wens je geluk, gezondheid en een lang leven toe”. Dit is een traditionele gelukwens uit Thailand.

De Thaise massage is één van ‘s werelds oudste genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energie banen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden. Het harmonieert het lichaam en verlicht blokkades.

 

Wat voor soort massage is de Sabaaydi-massage?

De Sabaaydi-massage is een diepe energetische massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise kruidenstempels. De massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempelmassage, de Shiatsu, de klassieke massage en de voetreflexmassage.

Kruiden spelen een belangrijke rol in de Sabaaydi-massage.

Wat is de werking?

De oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigden werking op lichaam en geest. De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma,  jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigt effect op de organen en verstevigd de aderwand.

Preventief voor een gezond lichaam. Dat komt door de uitgekiende samenstelling van de kruiden.

De massage maakt gebruik van speciale technieken die alle organen in het lichaam stimuleren. Hierdoor komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.